san marco
Варна
ИТАЛИАНСКИ ДЕКОРАТИВНИ БОИ И МАЗИЛКИ
 

Фабрика

Colorificio San Marco е създадена на 14 май, 1962 г. от Pietro Tamburini и дъщеря му Alessandrina. Голям любител на Венеция, тя изоставя името Tamburini и я преименува в Colorificio San Marco. През 1963 г. компанията е преместена в по-модерна централа в Маркон (Венеция), с което започва нов етап от развитието на фирмата - присъствие не само на италианския пазар, но и в целия свят. Амбициозността и взискателността на Алесандрина Тамбурини, оставят траен отпечатък върху ценностите на Colorificio San Marco, сега управлявана от четвърто поколение предприемачи.

San Marco SpA е модерна производствена компания, насочена към удовлетворяване на персоналните нужди на всеки клиент чрез разработване на висококачествени продукти, съобразени с най-високите европейски стандарти и екологични норми. Компанията поддържа собствена научно - техническа лаборатория и развоен център, които се простират върху площ от 42 000 м2 в индустриалната зона на Венеция - Маркон.

Colorificio San Marco SpA, компанията - майка на San Marco Group, е водеща в производството и предлагането на пазара на бои и лакове, за строителния сектор в Италия. Основана през 1962 г., днес разполага с 8 производствени / търговски обекти в различни страни и с портфейл от 7 марки. Днес San Marco Group присъства в над 55 страни по целия свят.

san marco